Kasvohoidot ja ihonpuhdistus

Käytämme kasvohoitoihin Exuviance ammattituotesarjaa.

3Star ihonpuhdistus 70€

Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ultraääni-ihonpudistus tai mekaaninen puhdistus, naamio, hartiahieronta ja kasvovoide
Kesto 60 min

4Star Kasvohoito 98€/108€

Pintapuhdistus, lämpöiset kääreet, kuorinta, erikoiskuorinta, timantti-/ultraäänilaite, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kosteusseerumi, kasvohieronta, naamio, (silmänympärysnaamio) käsihieronta ja kasvovoide.
Kesto 90 min

5Star Astara tähtihoito 145€

Selän kuivaharjaus, lämpöpyyhe käsittely selälle ja kevyt hieronta. Jaloille laitetaan lämpöiset jalkakääreet ja kevyt hieronta. Kasvot: pintapuhdistus, lämpöiset kääreet, kuorinta, erikoiskuorinta, timantti-/ultraäänilaite, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kosteusseerumi, kasvohieronta, kultanaamio, silmänympärys-padsit, käsihieronta ja kasvovoide.
Kesto 120 min

Nuorisopuhdistus (alle 18.v) 63€

Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus, naamio ja kasvovoide sekä ihonhoidon opastus.
Kesto 60 min

Timanttimikrohionta  63€
Pintapuhdistus, timanttimikrohionta, naamio hartiahieronta ja kasvovoide. Kesto 45min

Exuviance AHA-kuorinta 63€
Pintapuhdistus, AHA-erikoiskuorinta,naamio, hartiahieronta ja kasvovoide. Kesto 45min

Exuviance sarjahoito 3-5vko:n välein 68€

Pintapuhdistus, AHA-erikoiskuorinta, timanttimikrohionta/ultraäänilaite/mekaaninen puhdistus, naamio, hartiahieronta ja kasvovoide. Kesto 60min

Special time kasvohoito  89€
Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen kasvohoito räätälöidään paikan päällä. Sisältäen kasvohoidon lisäpalvelulla esim. kestovärjäykset. Erinomainen lahjaidea! Kesto 75min

Kasvohoidot Miehille:

Virkistävä kasvohoito miehille 64€

Pintapuhdistus, AHA-erikoiskuorinta, kasvohieronta tai mekaaninen puhdistus, naamio ja kasvovoide. Kesto 45min

Miesten Kasvohoito 89€

Pintapuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, AHA-erikoiskuorinta, kasvohieronta, naamio, hartiahieronta ja kasvovoide. Kesto 75min 

Mikroneulaus-Dermapen 169€

Erittäin tehokas ikääntyneen ihon, aknearpien ja kosteusköyhän ihon hoidossa. Laitteella tehdään pieniä mikrokanavia ihoon joka käynnistää ihossa biologisen korjausprosessin aktivoiden kollageenin tuotantoa, Säädettävä mikroneulan pituus jokaiselle hoidettavalle alueelle takaa tehokkaan ja yksilöllisen hoidon jolloin se aiheuttaa myös vähemmän kipua. Käytämme hoidossa kertakäyttöisiä neulauspäitä.

Radiofrekvenssi kasvohoito 149€

Tehokas ja turvallinen kiinteyttävä laitehoito perustuu energiaan, lämpö aktivoi ihon omaa kollageenin muodostusta, vilkastuttaa mikroverenkiertoa jolloin kuona-aineet poistuvat hoidettavalta alueelta. Tuloksena on kirkkaampi, tasaisempi ja napakampi iho. Sisältää kasvojen, silmänympärysalueen ja kaualan hoidon. 

Radiofrekvenssihoito silmänympärysiholle 169€/4krt

Silmänympärysiho on erittäin ohut ja herkkä, siksi siinä näkyvät ensimmäisenä ikääntymisen merkit, väsymys ja stressi. Hellävaraisella radiofrekvenssihoidolla saadaan näkyviä tuloksia, iho kirkastuu ja pienet juonteet tasoittuvat.

LED hoito 69€/49€

Tulehdusta rauhoittava, kudoksia uudistava ja korjaava vaikutus turvallisesti ja kivuttomasti.

Sopii erinomaisesti lievän ja keskivaikean aknen sekä ruusufinnin hoitoon. Ikääntyneen ihon aktivointiin ja pigmenttimuutoksiin.