Laitehoidot

Radiofrekvenssi kasvohoito 149€

Tehokas ja turvallinen, kivuton kiinteyttävä laitehoito perustuu lämpöenergiaan joka aktivoi ihon omaa kollageenin muodostusta, vilkastuttaa mikroverenkiertoa. Kuona-aineet poistuvat hoidettavalta alueelta jolloin tuloksena on kirkkaampi, tasaisempi ja napakampi iho. Sisältää kasvojen, silmänympärysalueen ja kaulan hoidon.

Radiofrekvenssihoito silmänympärysiholle 169€/4krt

Silmänympärysiho on erittäin ohut ja herkkä, siksi siinä näkyvät ensimmäisenä ikääntymisen merkit, väsymys ja stressi. Hellävaraisella radiofrekvenssihoidolla saadaan näkyviä tuloksia, iho kirkastuu ja pienet juonteet tasoittuvat.

LED hoito 69€/49€

Tulehdusta rauhoittava, kudoksia uudistava ja korjaava vaikutus turvallisesti ja kivuttomasti.

Sopii erinomaisesti lievän ja keskivaikean aknen sekä ruusufinnin hoitoon. Ikääntyneen ihon aktivointiin ja pigmenttimuutoksiin.

Mikroneulaus 169€

Erittäin tehokas ikääntyneen ihon, aknearpien ja kosteusköyhän ihon hoidossa. Laitteella tehdään pieniä mikrokanavia ihoon joka käynnistää ihossa biologisen korjausprosessin aktivoiden kollageenin tuotantoa. Säädettävä mikroneulan pituus jokaiselle hoidettavalle alueelle takaa tehokkaan ja yksilöllisen hoidon jolloin se aiheuttaa myös vähemmän kipua. Käytämme hoidossa kertakäyttöisiä neulauspäitä.

Timanttimikrohionta  63€
Pintapuhdistus, timanttimikrohionta, naamio hartiahieronta ja kasvovoide. Kesto 45min