Laitehoidot

Radiofrekvenssi kasvohoito 149€

Kaksoispuhdistus, erikoiskuorinta, radiofrekvenssi, erikoisnaamio, hartiahieronta ja tehoseerumi sekä hoitovoide. Kesto 75 min

Tehokas ja turvallinen, kivuton kiinteyttävä laitehoito perustuu lämpöenergiaan joka aktivoi ihon omaa kollageenin muodostusta, vilkastuttaa mikroverenkiertoa. Kuona-aineet poistuvat hoidettavalta alueelta jolloin tuloksena on kirkkaampi, tasaisempi ja napakampi iho. Sisältää kasvojen, silmänympärysalueen ja kaulan hoidon.

LED- valohoito 49€

Kaksoispuhdistus, led-valohoito, rauhoittava naamio sekä hoitovoide. Kesto 45 min

Tulehdusta rauhoittava, kudoksia uudistava ja korjaava vaikutus turvallisesti ja kivuttomasti. Sopii erinomaisesti lievän ja keskivaikean aknen sekä ruusufinnin hoitoon. Ikääntyneen ihon aktivointiin ja pigmenttimuutoksiin.

Timanttihionta  63€
Kaksoispuhdistus, timanttihionta, naamio, hartiahieronta ja hoitovoide. Kesto 45 min

Dermapen 4 mikroneulaus 189€

Puhdistus, ihon desinfiointi, tehoseerumi, mikroneulaus, erikoisnaamio, käsihieronta, vitamiinivoide ja aurinkosuoja. Kesto 60 min

Erittäin tehokas ikääntyneen ihon, aknearpien ja kosteusköyhän ihon hoidossa. Laitteella tehdään pieniä mikrokanavia ihoon joka käynnistää ihossa biologisen korjausprosessin aktivoiden kollageenin tuotantoa. Säädettävä mikroneulan pituus jokaiselle hoidettavalle alueelle takaa tehokkaan ja yksilöllisen hoidon jolloin se aiheuttaa myös vähemmän kipua. Käytämme hoidossa kertakäyttöisiä neulauspäitä.